Plan B Coaching

Kennismaken?

Praktisch - hoe werkt het?

We starten met een verkennend telefonisch gesprek van ongeveer 30 minuten. We bespreken je vraag en de werkwijze. Dit is gratis.

We maken een afspraak voor een intakegesprek. Dit duurt 1,5 uur

Tijdens je intakegesprek bespreken we grondig je vraag en voelen we samen aan wat nodig is. 

Een traject omvat verschillende gesprekken. Aangezien ik zelf een oplossingsgerichte methode hanteer streef ik ernaar om dit zo kort mogelijk te houden.

Ten slotte heb je recht op nazorg. Tijdens ons telefonisch gesprek licht ik dit uitgebreid toe.

Per coachingsuur van 60 minuten reken ik 65 euro

Voor loopbaanbegeleiding vind je nog extra info op onze pagina Loopbaanbegeleiding.

Dankzij uw toffe karakter, openheid, eerlijkheid, en vooral rustige mindfulness aanpak voel ik me gewaardeerd in en buiten het team. Een gesprek met jou kost geen moeite maar verlegt grenzen op een aangename manier. Dit is een kracht die niet veel mensen bezitten, maar die in mijn ogen hélémaal de jouwe is. Ik ben heel blij met jou als coach en ook hoe je ons team elke dag weer met een lach onthaalt en leidt. Dat is thuiskomen.
Dieter
Tess is vrolijk en enthousiast en zet de dingen in beweging. Ze is gedreven, heel gepassioneerd en geeft veel van zichzelf.
Anja
Soms dacht ik eens even “oei wat vraagt ze me nu?”, maar dat was dus blijkbaar het moment dat ik mijn comfortzone verliet en groeide 🙂 Dankje Tess!
Karl
Hoe Tess altijd het beste in de mensen ziet en naar boven haalt, dat is hartverwarmend en zo inspirerend. Het is een cadeau om met haar samen te werken.
Catherine
Een megaverschilmaker is het feit dat jij vanuit mijn zoon zijn leefwereld coacht, naast hem (ook letterlijk dus 😊), niet van bovenaf…

Neem contact op

Mijn gegevens

Plan B - Tess Carleer

Sint Pauluspad 7
2820 Bonheiden

©2021 Plan B Coaching
BE0763.684.661
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design